Wijnabonnement GEOVINO45

vanaf nu altijd lekkere wijn in huis zonder zorgen - elke maand 3 exclusieve wijnen (standaard 2 rood en 1 wit) gratis bij je thuis geleverd voor 45€ per maand - stopzetten of pauzeren wanneer je zelf wilt - met uitleg over de wijn en de wijnmaker

Over het wijnpakket


Geovino45 is een maandelijks wijnpakket met eigenzinnige met zorg geselecteerde en authentieke wijnen rechtstreeks  van de échte wijnbouwers. Ontvang het GEOVINO45 wijnpakket met daarin elke maand 3 nieuwe wijnen (2 rood en 1 wit/bubbel/rosé) thuisbezorgd of beschikbaar voor afhaal elke eerste week van elke maand.


Meer dan alleen wijn


Bij elk wijnpakket voegen we maandelijks ook per wijn een uitgebreide infofiche toe met daarin alles wat je wilt weten over de wijn, het terroir, de druiven, algemene degustatiekenmerken, het wijndomein, de wijnregio en het verhaal van de wijnboer.


Eenvoudig en flexibel


GEOVINO45 is een flexibel wijnabonnement. Je kan het abonnement op elk moment kosteloos pauzeren of opzeggen door ons een bericht te sturen via e-mail of whatsapp.
Heb je een kapotte fles ontvangen of een wijn die niet goed is of een kurksmaak heeft? Meld het ons en wij zorgen voor een nieuwe fles !


Drie unieke wijnen voor 45€/maand

levering of afhaal


Maandelijks (verzending 1ste week van elke maand) worden 3 flessen via DPD bij je thuis of in een DPD pick-up punt geleverd in speciale veilige verpakkingen. Daarnaast kan je je wijnpakket ook afhalen in Gent of Brussel in ons eigen pick-up punt.


nog goesting?


Van sommige wijnen wil je zeker extra flessen bestellen. Dat kan uiteraard ! En van zodra je abonnement loopt ontvang je een korting op alle nabestellingen van alle wijnen uit de GEOVINO wijnshop en dit zolang je abonnement loopt.


CLUB GEOVINO


Iedereen die een wijnabonnement heeft bij GEOVINO is ook automatisch lid van CLUB GEOVINO. Naast wijnabonnementen zal je als CLUB GEOVINO MEMBER ook uitgenodigd worden op allerhande wijnevenementen en krijg je voorkooprecht op exclusieve wijnen.


WIJNPAKKETTEN GEOVINO45 ALS CADEAU

Via deze optie geef je een wijnabonnement van 2-12 maanden cadeau. Aan het begin van elke maand bezorgen we namens jou het wijnpakket bij de ontvanger en de levering stopt automatisch aan het einde van de gekozen duurtijd. Zo geniet de ontvanger 2-12 maanden lang van jouw cadeau. Zelf ontvang je na bestelling een digitale cadeaubon die je dan kan afgeven op het moment van jouw keuze.

GEOVINO.WINE

Samen genieten van een groeiend aanbod aan eigenzinnige, met zorg geselecteerde en authentieke wijnen rechtstreeks van de échte wijnbouwers: meer dan 25 wijndomeinen: van zomerwijntjes tot exclusieve flessen uit grote wijnjaren

Twijfels?

Bestel eenmalig ons wijnpakket van de maand en overtuig jezelf !

Ideaal als je het GEOVINO45 wijnabonnement eenmalig wilt proberen en de lekkerste wijnen op tafel wilt brengen voor je volgende feestje !

Nog vragen?

of contacteer Geovino - A world of wine

adres

Dok Noord 7 A 501

9000 GENT

Belgium

email
telefoon